Despre noi

În calitate de practicant yoga dedicat pentru mulți ani, cultura hindu-budistă mi-a stârnit interesul atât pe covorașul de yoga cât și în afara acestuia. Prin urmare, acum câțiva ani, când m-am simțit pregătită, am decis să călătoresc în India. Totul a avut un impact puternic asupra mea … varietatea culturilor și tradițiilor adânc înrădăcinate, filozofiile, religiile, artele, oamenii, locurile, mâncarea… Experiențele mele acolo au fost profunde și pline de înțeles și mă simt recunoscătoare pentru aceasta.

După câțiva ani de călătorii și aventuri în regiunea Himalayei, Nepal, Kașmir și India, am decis să împărtășesc unele dintre deliciile acestor locuri și să aduc în România aceste produse etnice, handmade, unice și de calitate excelentă.

Vei găsi aici produse care hrănesc spiritul, inspiră mintea și revigorează corpul. De la cadouri de bun-simț până la materiale de yoga și meditație, cristale vindecatoare, produse pt sănătate, șaluri deosebite din materiale naturale, accesorii decorative, Himalaya Art & Craft dorește să pună la dispoziție articole care inspiră încredere, pace interioară, fericire și atenție pe momentul prezent. Această pagină este creată pentru oricine, indiferent de cunoștințele personale, de fondul spiritual sau de experiență. Cred că nu trebuie să existe o condiție prealabilă pentru a ne bucura de viață și astăzi este o zi minunată pentru a începe acest lucru.

 

Bine ai venit la Himalaya Art&Craft! 🙏❤️

Himalaya ArtCraft

Sa ne cunoastem

Ne dorim sa ai o experienta minunata alaturi de noi, de aceea orice gand al tau pentru noi este ascultat